Geld_Door-Ewais-SLASH-shutterstock_530751352

Miljardairs hebben een superjaar en werden nooit rijker dan in 2018

14 december 2018

Nooit eerder in de geschiedenis werden miljardairs rijker dan in 2018. Dat blijkt uit een rapport van de Zwitserse bank UBS (Union de Banques Suisses). De allerrijksten op aarde voegden vorig jaar nog eens 20% aan hun fortuin toe en bezitten nu samen 8.900 miljard dollar (7.800 miljard euro). “De afgelopen 30 jaar heeft zich een (veel) grotere creatie van rijkdom voorgedaan dan tijdens de ‘Gi... Lees meer »

Nieuw NJI lid Woodenboat Boat Service

07 december 2018

Het bestuur van NJI heet de heren Sietse en Andries van der Molen van harte welkom als NJI lid. Contactgegevens: Woodenboat Boat Service Sietse en Andries van der Molen It Butlan 19 A 8621 DV  Heeg 0515-336907 info@woodenboatservice.com www.woodenboatservcie.com    ... Lees meer »

NAZ Schepen

Nieuw NJI lid NAZ-Schepen te Harlingen

07 december 2018

Het bestuur van NJI heet Chiel de Zeeuw van NAZ-Schepen te Harlingen van harte welkom als nieuw NJI lid per 1 januari 2019. NAZ-Schepen, het bedrijf van Chiel de Zeeuw, bouwt sinds 2004 klassiek gelijnde zeil en motorjachten. De meest bekende daarvan zijn de NOORDKAPER en de WANDERER, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Martin Bekebrede. Typerend voor alle schepen is de degelijke bouw, de klas... Lees meer »

x-default

Nieuw NJI lid CH Holland b.v. te Harlingen

07 december 2018

Met ingang van 1 januari 2019 is CH Holland b.v. te Harlingen lid van de Nederlandse Jachtbouw Industrie. CRUISING HOME is één van de meest innovatieve en duurzame "Mobiele- en Levensconcepten", wat op dit moment op de markt beschikbaar is. Als een moderne symbiose tussen een Penthouse en een exclusief jacht, straalt de CRUISING HOME haar eigen unieke uitstraling uit. Het doel is om "een duu... Lees meer »

Nachrichten

Test de Duitse markt met een verhaal via Niederlande Nachrichten.de

04 december 2018

Test de Duitse markt met een verhaal via Niederlande Nachrichten.de Om de aansluiting met de wereldmarkt niet te verliezen, moet de Duitse industrie digitaliseren. Het Duitse bedrijfsleven beseft steeds meer dat ze dit niet alleen kunnen en zoekt hiervoor actief naar partners. Onder de noemer Industrie 4.0 groeien deze bedrijven toe naar een model dat wij Smart Industry noemen. De Duitse industrie... Lees meer »

Bonsink Aqua Service

Aquaservice neemt Boatmax Leeuwarden over

27 november 2018

Aquaservice versterkt haar verzorgingsgebied in Friesland. De watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis neemt Boatmax uit Leeuwarden over. Hiermee biedt Aquaservice de klanten van Boatmax een prima alternatief in de Kop van Overijssel nu dé toonaangevende Friese watersportwinkel per direct haar deuren sluit. Aquaservice-eigenaar Willem Bonsink legt uit: “We nemen het volledige... Lees meer »

Landelijke samenwerking maritimie beroepsopleidingen

Maritieme beroepsopleidingen versterken onderlinge samenwerking

20 november 2018

Op 16 november 2018 tekenden alle aanbieders van maritiem beroepsonderwijs in Nederland – vmbo, mbo en hbo – een intentieverklaring voor een intensieve samenwerking en afstemming tussen de onderwijsinstellingen. De focus van de samenwerking ligt op het versterken van een aantrekkelijke, en duurzame opleidingsinfrastructuur voor de maritieme sector in haar volle breedte. Goed opgeleide vakmense... Lees meer »