e-ship

Nieuw NJI lid Ship-e Maritieme Installaties B.V. te Hoorn

09 april 2019

Het bestuur van NJI heet Ship-e Martieme Installaties BV te Hoorn van harte welkom als nieuw NJI lid. E-ship heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het electrisch varen. Naast de nieuwbouw van schepen hebben zij al tal van bestaande schepen omgebouwd naar elektrisch varen. Ship-e Martieme Installaties BV Schelphoek 103 1621 MK HOORN Info@e-ship.nl  ... Lees meer »

Van Dijke Watersport

Nieuw NJI lid Van Dijke Watersport bv te Brouwershaven

02 april 2019

Het NJI bestuur heet de heer J.A. (Hans) van Dijke Van Van Dijke Watersport BV van harte welkom als nieuw NJI lid. Van Dijke Watersport BV de Volvo Penta en Yamaha specialist van Zuidwest-Nederland. Voor al uw motoren-inbouw-parts-service. Van Dijke Watersport bv Hans van Dijke Jachthaven den Osse 3 4318 NA  Brouwershaven Telefoon 0111-692034 info@vandijke.nl www.vandijke.nl... Lees meer »

Nieuw NJI lid Jachtservice Siep Borneman te Hindelopen

02 april 2019

Het NJI bestuur heet Siep Borneman van Jachtservice Siep Borneman hartelijk welkom als nieuw NJI lid. Siep Borneman heeft zijn sporen verdiend in de nieuwbouw en refit van luxe jachten. Jachtservice Siep Borneman doet naast winterstalling en jachtservice ook de nieuwbouw van Atlantic Motoryachts. De focus van Borneman ligt op luxe motor- en zeiljachten. De werf is uitstekend gelegen dir... Lees meer »

Motorboot Sneek

Motorboot Sneek: meer dan 400 motorjachten op 12, 13 en 14 april in Sneek

26 maart 2019

Het is een goed moment om vlak voor het nieuwe vaarseizoen de grootste motorbootshow van Nederland te bezoeken. In Sneek liggen op 12, 13 en 14 april bij diverse NJI leden meer dan 400 nieuwe- en gebruikte jachten klaar om bewonderd of aangekocht te worden. Al enkele jaren organiseren de diverse jachtwerven en toeleveranciers een no-nonsense show van kwaliteitsboten die in de omgeving gebouwd w... Lees meer »

Een-futureproof-scheeps-en-jachtbouw

Rapport Een futureproof Jacht en scheepsbouw

24 maart 2019

Ruim 500 mkb-metaalbedrijven zijn aangesloten bij OOM en werkzaam in de jacht- en scheepsbouw. OOM onderzocht vorig jaar met hulp van NMT (vh. Scheepsbouw NL) en NJI hoe het in deze branche gesteld is met opleiden en ontwikkelen. Partijen maakten daarover niet alleen een rapport, maar werken ook aan een follow up. Een belangrijk element daarin vormen kortlopende op de praktijk afgestemde traininge... Lees meer »

metaaljournaal jachtbouw

Technische bijscholing voor monteurs in de jachtbouw en jachtservice industrie

14 maart 2019

Ruim 500 mkb-metaalbedrijven zijn werkzaam in de jacht- en scheepsbouw. OOM onderzocht vorig jaar met hulp van NMT (vh. VNSI) en NJI hoe het in deze branche gesteld is met opleiden en ontwikkelen en partijen maakten daarover niet alleen een rapport, maar ook een follow up. Een belangrijk element daarin vormen kortlopende op de praktijk afgestemde trainingen waardoor zittend technisch personeel ger... Lees meer »

bestuursleden gezocht

Vacature bestuursleden NJI / bestuursadviseurs

14 maart 2019

In verband met het aangekondigde definitieve terugtreden van bestuurslid René Verzuu uiterlijk in de loop van dit jaar, is er op dit moment een vacature binnen het NJI bestuur. Daar komt bij dat de bestuurssamenstelling zodanig is dat elk jaar van 2 bestuursleden de benoemingstermijn afloopt. Met het oog hierop is plezierig wanneer wij kunnen beschikken over een kandidatenbestandje, zodat tijdig ... Lees meer »